Design
Lopullisen ulkokeittiön luominen

Lopullisen ulkokeittiön luominen

Kaikki alkaa grillistä

Minkä tahansa ulkokeittiön keskellä on grilli. Minkä tyyppinen grilli valitset keittiön asetteluista. Jos aiot rakentaa keittiön, jossa on tiskit ruoanvalmistusta varten, etsi korkealaatuista sisäänrakennettua grilliä.

Jos haluat, että grilli on kannettava, pyörillä on useita korkealaatuisia grillisaaria. Valitaksesi minkä tahansa grillityylin, muista hankkia oikean kokoinen BBQ-grillikansi, jotta se pysyy kärjen päällä, kun sitä ei käytetä.

Pidä asiat viileinä

Pieni ulkojääkaappi on loistava lisä mihin tahansa ulkokeittiöön. Se pitää raakaa lihaa tuoreena, vihannekset raikkaina ja juo jääkylmää. Valitse joko sisäänrakennettu jääkaappi tai jääkaappikärry, joka kirjaimellisesti pyörii pihan ympäri kuin lentokoneen juomakärry ja voi kaksinkertaistaa baarina.

Jos budjetti on tiukka, voit jopa sijoittaa pienen, halvan jääkaapin erilliseen paikkaan. Jos tunnet itsesi taiteelliseksi, maalaa jääkaappi kirkkaalla värillä … tai yksinkertaisesti peitä se oli värikäs pöytäliina ja se voi kaksinkertaistaa pöydänä, kun et grillaa.

Sileä baari

Baari on erittäin hauska lisä ulkokeittiöön. Olipa pidossa virvoitusjuomia lapsille, sekoitetaan margaritoja aurinkoiseen iltapäivään tai keitetään aikuisten juomia myöhään illalla, baari pitää hauskanpitoa.

Monet ulkokeittiöt sisältävät myös viinitelineitä ja viinakaappeja, mutta jos etsit jotain vähemmän muodollista, on olemassa useita houkuttelevia, kannettavia baareja, jotka ovat saatavana monenlaisina malleina, perinteisistä funkyihin.

Vastaa