Design
Patio-huonekalujen suojaaminen talvella

Patio-huonekalujen suojaaminen talvella

Terassikalusteiden suojaaminen on helppoa. Huonekaluja on monenlaisia ​​materiaaleja, kuten puuta, metallia, muovia, koria ja lasikuitua.

Jokainen laji vaatii erityyppistä suojaa. Puuhuonekalut vahingoittuvat helposti veden tai kosteuden vuoksi, kun taas metallihuonekalut altistuvat ruosteelle. Sinun on tuotava jokainen asia sisätiloihin, jotta se ei vahingoitu.

Varmista, että autotallissasi tai kellarissasi on runsaasti tilaa huonekalujen säilytystä varten. Jos sinulla on suuria huonekaluja, joita ei voida tuoda sisälle, käytä sopivia huonekalujen suojia. Ennen varastointia sinun on puhdistettava huonekalut tahrojen välttämiseksi. Käytä mietoa saippuaa ja vettä huonekalujen puhdistuksessa ja hankaa kaikki lika ja lika varovasti. Kankaat, tyynyt ja tyynyt, harjaa lika pois tai pese sen kannet valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Ole varovainen, kun puhdistat puuhuonekaluja, jotta vältät arpien muodostumisen. Varmista, että kaikki huonekalut ovat täysin kuivia. Kosteat tai märät kohdat voivat aiheuttaa hometta ja ruostetta metallihuonekaluille.

Vastaa