Design
Suuri puutarhakansi ja huolt

Suuri puutarhakansi ja huolt

Puutarhakatto on erinomainen tapa hyödyntää puutarhasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kun sinulla on se, saat paljon enemmän nautintoa kotiisi ulkoalueelta, jonka voit jakaa ystävien ja perheen kanssa. Jos terassi kulkee suoraan kotisi, ehkä keittiöstä tai ruokasalista kauniiden ranskalaisten ovien kautta, se tuntuu talosi laajennukselta.

Ihmiset, joilla on terasseja, ovat paljon taipuvaisempia syömään ulkona ja kokevat paljon terveellisemmän elämäntavan. Kuvittele itsellesi, että aamu-mysliä aurinko paistaa lämmittäen kasvosi!

Puutarhakatto on melko helppo asentaa, ja sitä voi ostaa useista itse asennettavista sarjoista. Jos nautit tasaisista kokoonpanoista ja sinulla on joitain puusepän perustaitoja, voit todennäköisesti antaa sen mennä. Kehittyneemmille terasseille (erityisesti korotetuille lattialaudoille) saatat haluta hankkia asiantuntijamaisemaisemoojien palvelut.

Voit alkaa nauttia valmiista terasseistasi heti, ja jos sinulla on onni saada aurinkoinen näkökohta suurimman osan päivästä, vapaa-aikaa vietät varmasti ulkona. Kannen peittäminen on helppoa ja paljon vähemmän työtä kesäaikaan, kun nurmikon pitää olla leikattu ja rikkakasvien vapaa.

Kansi voi tulla liukkaaksi, jos sataa, joten käytä puussa liukastumatonta säilöntäainetta onnettomuuksien estämiseksi. On myös suositeltavaa maalata puutarhakatteesi hyvällä säilöntäaineella vähintään kerran vuodessa sen käyttöiän pidentämiseksi.

Vastaa