Design
Teak Patio Huonekalut Ideat

Teak Patio Huonekalut Ideat

Terassikalusteiden valinnassa haluat jotain, joka ei ole vain houkutteleva katsella, mutta myös kestävä.

Usein se, mikä näyttää hyvältä takapihallasi, kestää vain muutaman kauden, ennen kuin se on vaihdettava, koska sää ja elementit aiheuttavat usein korjaamatonta haittaa ulkoterassille. Niille ihmisille, jotka etsivät korkealaatuisia terassikalusteita, jotka myös näyttävät hyvältä, heidän tulisi harkita teak-patio-huonekaluja täydentääkseen ulkona viihdyttäviä alueitaan.

Teak-patio-huonekalut ovat usein ensimmäinen valinta puisille laitureille, kannille ja muille puisille ulkokalusteille, koska ne ovat luonnollisesti vähän huollettavia ja säänkestäviä. Teak-puu on peräisin trooppisesta puusta, joka on alkuperäiskansana Aasian ja Indonesian trooppisilla alueilla. Puu sisältää suuria määriä teak-öljyä, joka tekee puusta kosteutta kestävän ja pysyy luistamattomana. Koska puu ei ole vain poikkeuksellisen kestävä ja hyvännäköinen, se tekee upeista luonnollisen näköisistä patioista.

Toinen suuri etu, kun huonekalut on valmistettu teakista, on se, että niitä on kaikissa tyyleissä, kooissa ja hintaluokissa.

Teak-patio-huonekalujen hoitaminen ei voisi olla helpompaa. Säännöllistä pesua minkäänlaisilla kemikaaleilla ei suositella, koska se vahingoittaa luonnollisten teak-öljyjen eheyttä puussa. Huuhtelu makealla vedellä voidaan tehdä, jos huonekalut ovat erityisen likaisia, vaikka usein suositellaan kevyttä suolapitoista pesua, jotta teak-huonekalut näyttävät kauniilta vuosien ajan.

Vastaa