Elämäntapa
Utrecht – Kohdeopas

Utrecht – Kohdeopas

Alankomaiden sydämessä sijaitseva Utrecht on taiteen, tiedon, kaupan ja palvelujen risteyksessä. Alankomaiden neljänneksi suurimpana kaupunkina Utrechtissa käyvät monet matkailijat keskiaikaisten rakennusten ja rakenteiden vuoksi. Amsterdamin jälkeen Utrecht on seuraava määränpää, jolla Eurail-passin haltijat vierailevat, ei vain siksi, että se on tärkeä liikenteen solmukohta, vaan joka vuosi kaupungissa tapahtuu useita kulttuuritoimintoja.

Utrecht on paikka, jossa on niin monia museoita. Rautatiemuseossa on erilaisia ​​junia ja raiteita. Pyhän Katariinan luostari on historiamuseo. Keskusmuseo, joka sijaitsee puolen kilometrin päässä kaupungin keskustasta, on sekä taide- että historiamuseo. Aboriginaalien taidemuseo, joka on vain kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, on pakollinen nähtävyys. Siinä näytetään alkuperäisiä maalauksia, joissa on audiovisuaalinen esitys aborigeeneista. Kasteel-museo Sypesteyn sijaitsee seitsemän mailin päässä Nieuw Loosdrechtin kaupungista.

Ostokset Utrechtissä

Utrech on yksi Alankomaiden parhaista ostoskohteista. Tämä keskeisellä paikalla sijaitseva ilmakehän kaupunki on siksi paljon käynyt ostoksilla. Kauppakeskuksista ja myymälöistä löytyy monenlaisia ​​esineitä, kuten muoti, elektroniikka, ruoka, yrtit, CBD (lue lisää täältä), kosmetiikka, korut, koristeet ja muut talotavarat.

Lisäksi kulinaarisen taiteen harrastajille on myös Marienhof Culinary Museum. Kansallismuseossa on myös laaja valikoima esityksiä – musiikkikellosta katuurut. Vierailijat voivat leikkiä soittimilla, ja opastettu kierros antaa tietoa useiden soittimien historiasta. Domkerk ja Domtoren on toinen paikka mennä Utrechtiin.

Utrech tunnetaan myös opiskelijapääkaupungina, ja siellä asuu monia kohtuuhintaisia ​​paikkoja syödä, juoda ja juhlia, mikä tekee siitä suositun Alankomaihin saapuvien matkailijoiden keskuudessa. Erilaisia ​​festivaaleja järjestetään kaupungissa ympäri vuoden.

Vastaa